Infectiile din restaurantele din Bucuresti

01:58 Ioana 0 Comments

Localurile din Bucuresti si de fapt din toata tara nu au nevoie numai de autorizatii ISU, ci si de o dezinfectie pe masura pentru ca in foarte multe dintre acestea consumatorii sunt pusi in pericol de fiecare data cand trec pragul. Un astfel de restaurant este si cel pe langa care trec in fiecare zi in drumul meu dinspre acasa spre serviciu si invers.

La un moment dat am avut intentia de a-mi petrece putin timp acolo dupa ce mi-am terminat programul de munca. Doar ce am intrat si m-a lovit un miros de aer inchis si dupa ce m-am uitat in stanga si in dreapta pret de cateva secunde am decis ca este momentul sa parasesc incaperea si sa nu ma mai intorc niciodata. Nu stiu cum cineva ar putea sa stea acolo mai mult de cinci minute si nu inteleg cum cineva ar putea sa manance ceva acolo. Si cand ma gandesc ca totul ar putea fi rezolvat cu o curatenie zdravana si cu ajutorul unei firme care se ocupa de dezinfectie Bucuresti ma apuca groaza de cat de delasatori sunt oamenii in general si cum patronii de astfel de locatii nu dau doi bani pe clientii lor si pe sanatatea acestora.

Pana la urma in loc sa iesi in oras sa te simti bine si sa te relaxezi dupa o zi de munca sau mai stiu eu ce ajungi sa te expui unor pericole care mai de care de neimaginat. Mi se pare de o revolta care efectiv nu se poate descrie in cuvinte, mai ales ca preturile practicate de aceste localuri care au impanzit tot orasul nu sunt unele deloc de neglijat, ba mai mult, ca sa iesi in oras la masa si cu ceva de baut lasi fara doar si poate circa 50 de lei care reprezinta undeva la 10% dintr-un salariu minim pe economie, atat cat castiga majoritatea celor care muncesc in Romania. Drept pentru care mi se pare ca ar trebui ca un consumator sa fie tratat cu tot respectul care i se cuvine si sa nu i se puna in pericol niciun moment integritatea corporala.